Tavastian bändi-ilta: maratonviikkojen ensimmäinen ilta

Legendaarisella Tavastialla oli reilusti menoa ja vilskettä, kun Sibelius-lukion bändimaraton pystyttiin järjestämään viime syksyn tauon jälkeen maanantaina 1.11.2021. Loppuunmyydyn illan esiintyjinä toimi ykkösiä, kakkosia ja abeja. He esiintyivät sekä omina että koulun muodostamina bändeinä. Salissa soi musiikkityylejä laidasta laitaan, ja yleisö oli meiningissä mukana yhtä hyvin niin rauhallisissa kuin reippaammissakin esityksissä.

Musiikinopettaja Ville Kyttälä kuvailee Bändimaratonia monipuoliseksi. Hän kertoo, että esitykset olivat huolellisen harjoittelun tulosta. Kyttälä myös kiittää yleisöä loistavasta tunnelmasta.

Myös Tavastialla esiintynyt Evert Gango on samoilla linjoilla. Hänelle illasta jäi päällimmäisenä mieleen hyvä ja kannustava ilmapiiri sekä hyvin esityksissä mukana ollut yleisö, jolle ”oli rentoa ja helppoa esiintyä”. Gango oli lavalla kolmessa eri yhtyeessä, sekä kitaran että koskettimien takana. Hän myös mainitsee, että Tavastia on keikkapaikkana aina erityinen. Siellä soittamisessa on mukana tavallista enemmän jännitystä ja motivaatiota. Muiden esityksistä Gangolle jäi parhaiten mieleen Soikio-bändin esittämä ”Maailma on rikki” -kappale.

Alla pieni kuvallinen katsaus illan tunnelmaan:

Suuret kiitokset Tavastialle mahdollisuudesta antaa jälleen kerran erinomaisten esiintyjien ja kannustavien kuuntelijoiden luoda ikimuistoinen ilta.

Kuvat: Emma Mäenpää ja Jesse Oikarinen

Teksti: Emma Mäenpää ja Matias Koriseva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s