Lukion musiikinopettamisen kehittäminen

LUMOKE-hankkeen uusi verkkoalusta avattiin juhlavin menoin 21.4. Sibelius-lukio toteuttaa yhdessä Tapiolan lukion, Kaustisen musiikkilukion, sekä Tölö gymnasiumin kanssa Lukion musiikinopetuksen kehittämishanketta (LUMOKE).

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä valtakunnallinen kehittämistehtävähanke jatkuu 31.7.2025 saakka, ja yksi sen keskeisimpiä sisältöjä on lukion musiikinopettajille suunnattu opetusmateriaalipankki, joka nyt siis löytyy osoitteesta www.lumoke.fi /opetusmateriaalit. Sivuilla voi vierailla myös ilman käyttäjätunnusta!

LUMOKE-hankkeen verkkosivuja juhlittiin 21.4.

Opetusmateriaalipankista löytyy lukion musiikinopetukseen sopivia nuottimateriaaleja, opetusvideoita, harjoitusäänitteitä, seminaaritallenteita, sekä keskustelupalsta lukion musiikinopettajille. Materiaalia löytyy useissa tapauksissa eri vaikeustasoilla, jotta se palvelee niin musiikkilukioiden, kuin ilman musiikillista painotusta olevien lukioiden musiikinopetuksen tarpeita.

LUMOKE-hankkeen muita tavoitteita toteutetaan mm. järjestämällä lukioiden musiikinopettajille ja opiskelijoille koulutuksia, seminaareja ja työpajoja, tukemalla alueellisia musiikinopettajien koulutuksia ja verkostoitumista, sekä luomalla ja ylläpitämällä yhteistyöverkostoja musiikin alan toimijoiden välillä.

Sibelius-lukion musiikinopettajat sekä hanketta koordinoimaan palkatut kaksi projektikoordinaattoria, Auroora Kiiski Touizrar ja Anni Elonen, suunnitteivat ja toteuttivat yhdessä hankkeen sisältöjä.

Projektikoordinaattorit Anni Elonen (vas.) ja Auroora Kiiski Touizrar.

Tsekkaa lyhyt esittely verkkoalustasta osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=tl0imNo_oKk!

Teksti: Auroora Kiiski Touizrar

Kuvat: LUMOKE-hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s