Opoharjoittelijat ihastelemassa Sibelius-lukion tunnelmaa

Joku on saattanut ihmetellä, keitä ovat nuo kaksi tyyppiä, jotka kulkevat Minna-opon mukana ja ihastelevat Sibelius-lukion meininkiä. Osa on jopa saattanut havaita, miten kahdet ylimääräiset silmäparit seuraavat opon kanssa jutustelua.

Nuo kaksi tyyppiä olemme me – Lotta ja Seikku! Tulemme Itä-Suomen yliopistosta ohjauksen koulutuksesta ja teemme nyt Sibelius-lukiossa opoharjoittelua marraskuun alkupuoliskolle asti. Saatat törmätä meihin tulevina viikkoina muun muassa ohjauskeskustelun merkeissä. Tulemme myös pitämään yliopisto-opiskeluun ja kasvatustieteisiin liittyvän infotilaisuuden, joka on suunnattu kakkosille ja abeille.

72193585_2492721141053916_7132061561744523264_n

Viime viikolla saimme mahdollisuuden tavata tutorit tutorkoulutuksen merkeissä. Koulutus oli korvaava keväällä poisjääneelle SLL:n tutorkoulutukselle. Perjantai-iltapäivänä jaoimme tutoreiden kanssa kokemuksia ja tunnelmia syksyn tutoroinnista ja osallistavin keinoin kertasimme tutorin tehtäviä ja pureuduimme haastaviin tilanteisiin. Tutorit heittäytyivät mahtavasti harjoituksiin ja keskustelu oli vilkasta sekä antoisaa. On Sibelius-lukiossa kyllä mahtava tutorporukka!

Onneksi meillä on vielä muutama viikko aikaa ihastella Sibelius-lukion toimintaa ja tunnelmaa. On ihana kohdata kaltaisianne rohkeita ja viisaita nuoria sekä kuulla ajatuksianne elämästä. Moikkaillaan kun nähdään käytävillä ja tulkaa rohkeasti juttusille!

P.S. Älkää ihmetelkö, jos nuo ylimääräiset silmäparit ilmestyvät seuraamaan vaikkapa kuoroharjoituksia tai tanssitreenejä…

Teksti: Lotta Höyhtyä & Seikku Högel

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s