Ykkösten ilta-konsertti

Hurrausta ja taputusta kuuluu Sibelius-lukion juhlasalista, kun maanantaina 7.10. järjestettiin Ykkösten ilta-konsertti. Ensimmäisen vuoden opiskelijat valmistelivat itse huikeita esityksiä, joita vanhemmat ja muut opiskelijat pääsivät näkemään. 

Ensimmäiseksi kaikki ykköset lauloivat Reijo Aittakummun ohjaamat Shosholoza- ja Hoya Ho!- kappaleet. Tämän jälkeen kuultiin ja nähtiin paljon laulua, soittoa ja tanssia.

mimu4
Ea Nimel (laulu) ja Onni Leminen (kitara), Jolene (säv. & san. Dolly Parton)

 

mimu2
Oona Koivukangasm (sello), sarja soolosellolle, Preludio Fantasia (säv. G.Cassado)

“Täyttä talenttia!”

“Kiva uusi kokemus!”

“Oli ihan mahtavaa, olin ihan haipeissa siitä enkä saanut sen takia unta.”

“Uskomatonta kuinka lahjakkaita esiintyjiä meidän koulussa on.”

mimu3
Emily Miettunen (laulu) ja Hertta Hietikko (piano), Sweet love (säv. & san. Anita Baker, sov. Gary Bias, Louis A. Johnson

Konsertti huipentui Nuoruustango-esitykseen, johon kaikki ykköset osallistuivat. Teos koostui sekä tanssista että musiikista. Tanssijoiden ohjauksesta vastasi Ville Kyttälä ja Leena Nordberg, sähkökitaroista ja kitarasovituksesta Pekka Juvonen, Jousista ja kompista Tuula Kulhua sekä kuoron ohjauksesta Reijo Aittakumpu ja Hanna-Maaria Tuomela.

file-6

mimu7
Emma Lahti (basso), Peik Hietala (kitara), Lauri Taskinen (saksofoni), Tyko Tamminen (rummut), Altti Saastamoinen (piano) ja Matilda Paju (laulu), The Girl From Ipanema (säv. Antonio Carlos Jobim ja portugaliksi sanoittanut Vincinius De Moraes)
Image-2.jpeg
Hulda Tiettinen (laulu), Altti Saastamoinen (piano) ja Ella Virtanen (laulu), Killing me softly (säv. & san. Charles Fox, Fugees, Norman Gimbell)
Image-4
Elias Nocito (kitara), Santeri Koskinen (kitara), Sofia Kiviniemi (rummut), Kerttu Kauppinen (basso ja laulu), War pigs (säv. & san. Tonyt Lommi, Ozzy Osbourne, Greezler Butler, Bill Ward Cgrazy Angel Cult)
Image-8
Timo Kalliokoski (laulu), Peik Hietala (koskettimet), Creepin’ (säv. & san. Stevie Wonder)

file-7.jpeg

Teksti: Aino Salonen

Kuvat: Aino Salonen ja Emil Aarnio

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s