Ykkösten syyskuinen tutustumisiltapäivä Lapinlahden Lähteellä

Sibelius-lukion reippaat ykkösten suuntasivat tutustumaan toisiinsa Lapinlahden lähteelle. Vaikka oli perjantai kolmastoista päivä, sujui kaikki sateisesta säästä huolimatta jälleen yli odotusten.

Lapinlahden lähde sekä sen vehreä luonto tarjosivat meille ihanteellisen ja inspiroivan kulttuuriympäristön. Saimme iltapäivän aluksi kuulla pienen historiakatsauksen. Löysimme hämmästyttävän yhteyden Sibelius-lukioon, sillä sairaalan ylilääkärinä vuodesta 1904 toiminut Christian Sibelius oli kamarimuusikko ja hän esiintyi nuorena yhdessä veljensä Jean Sibeliuksen kanssa. Lisäksi sisällissodan aikana Lapinlahti tarjosi turvapaikan Jean Sibeliuksen perheelle.

file1-3lapinlahti_E4706.JPGfile2-2Tutorit, yhteisöllinen opiskelijahuoltoryhmä ja ryhmänohjaajat järjestivät iltapäivä aikana toiminnallista ohjelmaa ykkösille. Oli leikkiä, laulua, valokuvausta, voimavarakartoitusta, kannustavia mietelauseita sekä kuulumisten vaihtoa.

file-5.jpeg

file2
Kuva: Venla Ingalsuo

Alla muutama kommentti ykkösiltä:

”oli hauska että oli vielä tommonen tutustumispäivä vaikkakin se oli näin myöhään. Tukarit osaa hommansa!”

”Mukava paikka, hauskat leikit, hyvä välipala, kivaa!”

”Oli kiva, kun ryhmät joissa pisteitä kierrettiin, olivat sekoitettu kaikilta luokilta. Täten oppi tuntemaan uusia ihmisiä muiltakin luokilta.”

”Hauskaa! Tutorit ovat tosi kivoja!!!!!!!!!!”

”Ryhmänohjaajan tunti oli kiva ja kivat leikit.”

”Ihan hauska päivä, pisteet olivat kivoja. Sää nyt tottakai oli suuri harmi, mutta opettajat tai tuutorit eivät sille voi mitään. Mustikkamuffinssi oli hyvää.”

file-3file1-4.jpegSuuri kiitos Lapinlahden Lähteelle ja kaikille, jotka kantoivat kortensa kekoon iltapäivän onnistumiseksi. Erityiskiitokset tietenkin superihanille Sibiksen tutoreille.

Teksti: Minna Juntunen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s