”Mikä on parasta opetusaineessasi?” – Uudet opettajat vastaavat

Sibelius-lukion opettajakunta vahvistui fysiikan, kuvataiteen ja liikunnan ammattilaisilla.

IMG_5571

Kuka olet? Matematiikan ja fysiikan lehtori Jarkko Sievi.

Mistä tulen? Siirryin Sibelius-lukioon Lauttasaaren yhteiskoulusta, jossa toimin matemaattisten aineiden opettajana vuosina 1994-2019.

Mitä teen Sibiksessä? Opetan lukuvuonna 2019-20 fysiikkaa.

Mikä on ensivaikutelmani Sibiksestä? Lämminhenkinen yhteisö, jossa opiskelijat ja henkilökunta viihtyvät erittäin hyvin. Oppitunneillani olen havainnut , että opiskelijani ovat motivoituneita opiskelijoita ja positiivisia luonteeltaan.

Mikä on parasta opetusaineessani? Fysiikka on mielenkiintoista, luonnontieteiden osaaminen on tärkeää ja fysiikan ymmärtäminen auttaa luonnontieteellisen maailmankuvan muodostamisessa. Fysiikan sovellukset ja ilmiöt ovat osa arkipäivää.

cc59ef8c-39a1-4d20-a53a-6d718bef6fe0

Kuka olet? Juulia Jurvanen, Kuvataidekasvattaja TaM. Myös maalaan ja teen sarjakuvaa.

Mistä tulet? Vaikka mistä…Torkkelista, Itä-Helsingistä, isosta perheestä

Mitä teet Sibiksessä? Opetan kuvataidetta eli viritän oppilaita visuaaliseen ilmaisuun ja kulttuuriin

Ensivaikutelmasi Sibiksestä? Aivan ensipäivinä ihmettelin kotoisuutta, rauhaa, hiljaisuutta ja keskittymistä. Vajaan vuoden kokemuksen perusteella lisään että kunnianhimoisten ja fiksujen ihmisten paikka!

Mikä on parasta opetusaineessasi? Äh on niin paljon! 1.Taiteen vapaus: vapaus tehdä, ilmaista, nähdä toisin, leikkiä, kuvitella, nauttia. 2.Mahdollisuus asioiden syvälliseen pohtimiseen ja itsensä kehittämiseen 3.Itselle henk.koht erityisesti taidehistoria ja yhteiskunnallinen/kantaaottava taide.

cfa527e5-ce6e-43ba-a60d-d3a4ee994816Kuka olet? Olen Johanna.

Mistä tulen? Tulen Aurajoen rannalta, Fibonacci-sarjan juurelta ja Funikulaarin naapurista, eikä Förikään oo kovin kaukana. Tässä kaupungissa voi myös halutessaan nauttia olutta Vessassa, Koulussa, Pankissa, Apteekissa ja Päiväkodissa.

Mitä teet Sibiksessä? Opetan liikuntaa ja terveystietoa.

Ensivaikutelmasi Sibiksestä? Sibis tuntuu näin parin viikon jälkeen oikein kotoisalta, inspiroivalta ja luovalta paikalta. Arvostan opettajahuoneen sohvilta löytyviä villapeittoja miellyttäviin päiväuniin ja sitä, kun salibandy-ottelussa tilanteessa jossa toinen joukkue on ollut vähän ylivoimainen, opiskelijat päättävät ratkaista pelituloksen kivi-paperi-sakset pelillä! ❤️

Mikä on parasta opetusaineessasi? Parasta liikunnassa on liike ja liikkuminen, sekä kehollisuuden tutkiminen ja näistä kaikista toivottavasti tuleva hyvän olon tunne, ilo tai ihmetys.

johanna liikunnan ope

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s