Broadway lights!

Tänä viikonloppuna Sibelius-lukion juhlasalissa eläydytään 1920–60-lukujen New Yorkin tunnelmiin Broadway Lights -konsertissa. Lue juttu konsertin lavastuksen ja puvustuksen synnystä!

Broadway Lights -konsertissa kuullaan muun muassa George Gershwinin, Duke Ellingtonin ja Leonard Bernsteinin säveltämiä kappaleita newyorkilaisiin klassikkomusikaaleihin. Konsertissa soittaa 19-henkinen orkesteri, ja ääneen pääsevät peräti 23 upeaa laulajaa.

Konsertin lavastus ja puvustus on suunniteltu aikakausien henkeen sopiviksi. Pieni kuvataiteen opiskelijoiden ryhmä on suunnitellut esityksen alkupuolelle 1930-luvun puvustusta.

IMG_7554

Esityksen loppuosassa Broadwaylla on 1950-luku.

IMG_7127

Koulumme juhlasali on menossa remonttiin. Arvokkaat rehtoreita esittävät muotokuvat vietiin turvasäilöön. Tilalle nousee pilvenpiirtäjiä!

FullSizeR

Ihmeelliset pahviset remonttisuojat muuttuvat New Yorkiksi.

IMG_7341

IMG_7655Valaistuksesta vastaavana on koulumme entinen opiskelija, legendaarinen valotaiteilija Juho Saukko. Uskallamme siis luvata, että juhlasaliin syntyy taianomainen illuusio Broadwaysta!

IMG_7656

Broadway Lights Sibelius-lukion juhlasalissa tämän viikon perjantaina 17.5. klo 16 ja 19, lauantaina 18.5. klo 15 ja 18 sekä sunnuntaina 19.5. klo 15. Ohjelmamaksu 5 €, sibeliuslukiolaisille perjantain klo 16 esitys ilmainen.

Tervetuloa!

Kuvat: Alma Muukka-Marjovuo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s