Sibelius-lukion tanssilinjan diplominäytös Malmitalolla pe 18.1.2018 klo 16 ja 19

Tanssin lukiodiplomi on oppimisprosessi. Nyt perjantaina on huikea mahdollisuus päästä nauttimaan nuorten tanssijoiden työn tuotoksista. Kaikki kynnelle kykenevät Malmitalolle mars!

447e6960-dd37-4279-ada7-0af5dc438397Tanssin lukiodiplomin suorittaminen edellyttää opiskelijalta pitkäjänteistä sitoutumista tanssin opiskelussa sekä lisääntyvää vastuun ottamista omasta oppimisesta ja taiteellisesta kehityksestä. Oppimisprosessin läpikäyminen auttaa opiskelijaa jatkamaan tanssinopiskelua ammatillisesti tai antaa uusia ulottuvuuksia tanssista nauttimiseen harrastuksena.

Tanssitaiteen lukiodiplomi on ylioppilaskoetta vastaava kypsyysnäyte tanssitaiteessa, joka koostuu kahdesta osiosta: tutkielmasta ja tanssillisesta tehtävästä. Tänä vuonna tutkielmissa on pohdittu mm. tanssijan ja peilin välistä suhdetta, valon vaikutusta tanssiteoksiin ja tanssin ja yhteiskunnan vuoropuhelua. Tutkielmiin voi tutustua diplominäytöksen väliajalla sekä googleclassroomin Tanssin ilmoitustaululla.

Illan aikana nähdään 14 tanssiteosta, koreografeina: Phet Haanpää, Kaisla Haapala, Nea Hoffström, Anne Porkka, Linnea Karsikas, Siiri Nurmela, Anna Skibjuk, Johan Högsten, Isabella Mansnerus, Kia Äikäs, Melanie Rose, Arina Laubert, Katariina Lauren ja Ainu Kyrönseppä.

Liput 6/3e ja sibisläisille vapaa pääsy.
Esityksen kesto n.2h, sis.väliajan

Malmitalo
Ala-Malmintori 1
Junat: P,I,N,K,T

Tervetuloa!

e8af8acc-fd50-4c87-9b04-1f272d8b5814

ce4d7aef-c631-46b9-b264-af482b4bd2da

Kuvat: Kaisa Hahl

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s