Prinsessapotpurin tarina: ystävysten viime hetken ideasta Maraton-esitykseksi

Kaksi viikkoa ennen maratonia olimme Saulassa joustolla ystävieni kanssa. Keskustelimme maratonista. Yhtäkkiä joku meistä ehdotti, että esittäisimme jotain yhdessä, viisi minuuttia ennen ilmoittautumisen sulkeutumista!

Sibiksessä mahtavinta on se, miten helposti ja nopeasti saa muut mukaan omiin juttuihin. Vaikka aikaa oli vähän, emme kauaa epäröineet maratoniin ilmoittautumista.  Enää täytyi vain päättää mitä esittäisimme.

Mieleeni tuli heti ‘’Written in your heart’’ yhdestä Barbie-elokuvasta. Olin unelmoinut laulavani sen duettona maratonissa, mutta luopunut ajatuksesta. Innostuneena unelmani mahdollisesta toteutumisesta ehdotin kappaletta muille. Lyhyen pohdinnan jälkeen päätimme esittää joko Disney- tai Barbie-elokuvien musiikkia. Ilmoittautumiseen oli enää muutama minuutti jäljellä. Hätäisesti kirjoitimme puhelimella: ‘’elokuvamusiikkia, mahdollisesti Disney’’. (Pahoittelut järjestäjille aiheutuneesta vaivasta)

kaverikuva1
Ylhäältä vasemmalta oikealle: Aino Uutela, Atte Oikari, Julia Tanhula, Aino Raula, Peppi Lindeman ja Alisa Vaara.

Koska oli monia kappaleita, mitä halusimme esittää, päätimme tehdä potpurin. Olen todella kiitollinen Pepin ja Atten oma-aloitteisuudesta. He tekivät meille upean sovituksen, jota saimme harjoitella nämä mahtavat kaksi viikkoa.

Perjantai-iltana oli mukavaa olla koulussa ilman, että täytyi ajatella koulujuttuja. Oli mahdollisuus viettää aikaa ystävien kanssa ja käydä katsomassa esityksiä. Koska esityksiä oli jatkuvasti, juoksimme portaissa kovalla kiireellä. Suuren ihmisjoukon seassa täytyi varmistaa, ettemme eksyisi toisistamme.

Yhdeksän jälkeen, Singers’ cornerissa, saimme vihdoin esittää meidän ‘’Prinsessapotpurin’’. Ennen esiintymistä sovimme pitävämme hauskaa, vaikka tekisimme virheitä tai ääni pettäisi. Vaikka huoli ja epävarmuus valtasi minut, olin iloinen. Kaksi viikkoa sitten mietimme vielä kappaleita. Nyt oli hetki mennä laulamaan. Pidimme hauskaa.

Maraton1
Prinsessapotpurin ensi-ilta kuvisluokan tunnelmallisessa Singers’ cornerissa.

Teksti ja kuvat: Alisa Vaara

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s