Koulun aloitus – uutta energiaa ja haikeutta

Sibelius-lukion syyslukukausi käynnistyi vauhdikkaasti torstaina 9.8.

Koulu alkoi yhteisellä kokoontumisella juhlasalissa, minkä jälkeen ryhmät tapasivat omissa luokissaan. Lounaan jälkeen tutorit johdattelivat ykkösiä koulun saloihin, ja abit mölysivät pitkin koulua kuin apinat tuttuun tapaan.

Opetus puolestaan pyörähti käyntiin perjantaina. Aamupäivän oppituntien jälkeen keräännyttiin avajaiskonserttiin, jossa kuultiin kamarikuoroa ja erilaisia pienempiä kokoonpanoja – ja tietysti yhteislaulettiin Kaikki laivaan -biisiä Hannu Sorsan johdolla.

IMG_9239IMG_9272IMG_9273IMG_9276IMG_9277IMG_9280Konsertin päätyttyä kaikki suuntasivat Tervasaareen, jossa vesisodittiin riehakkaan kostea Sibiksen Märcä taistelo osa III.

IMG_9301
Opet valmiina taistoon.
IMG_9302
TUTOR Helsinki.
IMG_9313
Mölyabinat rehvakkaina.
IMG_9303
Kyttiz, kaikkien janoisten sankari.
IMG_9315
Ykköset ja opet yönmustissaan.
IMG_9312
Vetinen kamppailu alkamaisillaan.

Aurinkoisen kesäloman jälkeen ilmassa on kovasti uutta energiaa, mutta myös haikeutta: kouluissa on totuttu siihen, että opiskelijat ja opettajatkin vaihtuvat usein, mutta etenkin pitkään työssään toimineiden lehtoreiden lähtö eläkkeelle tai uusiin haasteisiin tekee kouluyhteisöön loven.

IMG_8337 2
Opetusneuvos Katri Halkka.

Keväällä jäivät eläkkeelle liikunnanopettaja Aija Jorasmaa ja fysiikanopettaja Katri Halkka – jolle muuten tasavallan presidentti myönsi äskettäin opetusneuvoksen arvonimen pitkästä ja vaikuttavasta työstä opettamisen kentällä! Onnittelut!

Rakkaan apulaisrehtorimme Tarja Aron valinta Kuvataidelukion rehtoriksi sen sijaan kävi niin yllättäen, että jäähyväiset jäivät järjestämättä. Torkkeli sai joka tapauksessa upean rehtorin koulua luotsaamaan, ja Tarjan tuntien juhliakin on vielä edessä. ❤

soutu2.jpg
Aija ja Tarja elementissään, tai ainakin yhdessä elementeistään. 😀

Kiitos vielä Sibis-laivan jättäneille konkareille, ja tervetuloa uudet opettajat – ja ennen kaikkea uudet ykköset! Hauskaa ja opintäyteistä lukuvuotta 2018–2019 kaikille!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s