Keväisiä säveliä Huopalahden kirkossa

Tiistaina 24. huhtikuuta pidettiin Huopalahden kirkossa sibisläisten perinteinen Kevään kynnyksellä -konsertti, jossa esiintyjinä oli pääsykokeisiin valmistautuvia abeja ja koulumme muitakin opiskelijoita. Lue esiintyjien tunnelmakuvaukset konsertista!

Ada Koivukangas ja Minna Koivisto.png
Ada Koivukangas. Säestäjänä Minna Koskimies.

Keväiseen arki-illan konserttiin saapui kuuntelemaan mukava määrä yleisöä, joka herkisteli ja ihannoi oppilaiden taitoja konsertin jälkeisillä pullakahveilla. Konsertti järjestettiin yhteistyössä Lions Club Huopalahden kanssa.

Kukka Lukkarinen.jpg
Kukka Lukkarinen.
Sophia Chambon, piano
Sofia Chambon.

Oppilaiden monipuoliset tulkinnat eri säveltäjien teoksista pääsivät valloilleen Huopalahden kirkon kauniissa akustiikassa: kuultavissa oli niin meksikolaista kitaramusiikkia, espanjalaista Sarasatea, Ysaÿen ja Sallisen sooloviuluteoksia, perinteikästä Beethovenia, Bachia ja Brahmsia, kaunista Chopinia, modernia huilumusiikkia Fukushimalta sekä pari Kaisan ja Taran kitara-laulubiisiä. Lisäksi konsertissa kuultiin Taran oma sävellys ”Wounded Angel for solo cello”.

– Ella Griinari

Ryhmäkuva
Esiintyjiä konsertissa olivat Kaisa Sainio, Tara Valkonen, Sophia Chambon, Ada Koivukangas, Ellaa säestänyt Tuukka Vierikko (alumni), Ella Griinari ja Kukka Lukkarinen. Ryhmäkuvasta puuttuvat Vilma Keikkonen sekä Adaa säestänyt Minna Koskimies.

Konsertti oli menestys kaikin puolin! Ihana akustiikka ja niin upeita esityksiä, muusikoita sekä ihana yleisö!! Tuntuu aina hyvältä kun näkee yleisön hymyilevän! Ilmapiiri oli leppoisa ja konsertin ohjelma monipuolinen. Ja ilmaiset pullakahvit konsun jälkeen ovat aina plussaa. Sibisläisiä olisi toki voinut näkyä vähän enemmän yleisössä ;-D

– Tara Valkonen

Tara ja Kaisa
Tara Valkonen ja Kaisa Sainio

Tara ja Kaisa 2

Teksti: Ella Griinari ja Tara Valkonen
Kuvat: Timo Nummela

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s